De Grote Hyaluronzuur Serum Test 2024

We hebben meer dan 30 producten vergeleken en getest. U kunt hier de resultaten van de meest populaire producten bekijken.

De Grote Hyaluronzuur Serum Test 2024

We hebben meer dan 30 producten vergeleken en getest. U kunt hier de resultaten van de meest populaire producten bekijken.

1 .
5/5

 


Het serum van KU2 Cosmetics won op de meeste punten en behaalde daarmee de eerste plaats van deze test. Op zowel verhouding prijs/kwaliteit, werking als verdraagzaamheid.

 

 

Prijs: €39,-

 

Waarom staat het hyaluronzuur serum van KU2 Cosmetics op de eerste plaats?
Allereerst heeft het serum volgens onze tests de hoogste dosis hyaluronzuur. Maar ook andere ingrediënten spelen een belangrijke rol, want zonder deze supplementen kan hyaluronzuur niet goed door het menselijk lichaam worden opgenomen.

 

Onze tests tonen het volgende aan: De eerste rimpels zijn al na een paar dagen na de eerste toepassing verminderd. De huid wordt veel steviger en een droge huid wordt effectief bestreden.

 

13 van de 15 testers bevestigden dat de eerste resultaten kort na de eerste toepassing zichtbaar waren. Al op de eerste avond na het eerste gebruik hadden de meesten een duidelijker gevoel van stevigheid van de huid. Huidonzuiverheden waren ook aanzienlijk verminderd.

 

Toepassing en tijd


Het serum wordt ’s ochtends en‘ s avonds op het gezicht en decolleté aangebracht. Er wordt gezegd dat een flesje ongeveer 30 dagen meegaat. Onze testers rapporteerden zelfs 40 dagen.

 

KU2 Cosmetics adverteert met een langdurig effect. Klopt dit?


Onze testers behaalden geweldige resultaten met het gebruik van het KU2 hyaluronzuur serum. De test vond ongeveer 5 maanden geleden plaats en de meeste testers behielden het verbeterde huiduiterlijk – er was geen terugval waarneembaar. Dit komt voornamelijk doordat het serum de lichaamseigen hyaluronzuurproductie stimuleert door de verschillende ingrediënten die het bevat. Op deze manier zorgt het voor langdurig resultaat.

 

Vanaf welke leeftijd is het serum geschikt en hoe oud waren onze testers?


Veel gebruikers hebben ons al gevraagd of het serum ook geschikt is voor jongeren tussen de 20 en 25 jaar, omdat velen geloven dat zo’n serum alleen bestemd is om rimpels op oudere leeftijd te bestrijden. Het hyaluronzuur serum van KU2 Cosmetics biedt echter ook een hydraterende en puistjes bestrijdende formule, ideaal voor jonge mensen. Onze 15 testers waren tussen de 20 en 55 jaar oud.

 

Hoeveel flesjes van dit product moet men kopen voor het beste resultaat?


Het serum werkt erg snel, maar u doet er verstandig aan om ze op voorraad te hebben. Helaas staat KU2 Cosmetics maximaal 3 flesjes per bestelling toe – de vraag naar het product lijkt erg groot te zijn. Tijdens onze testfase merkten we meerdere keren dat het serum uitverkocht was. Om uw resultaten optimaal te houden, is het verstandig om minimaal 2 flesjes te bestellen. In vergelijking met andere hyaluronzuur serums is dit overigens erg weinig.

 

Geur, consistentie, inwerktijd


Tijdens de eerste behadeling merkten onze testers dat het serum al na 2 minuten volledig was opgenomen in de huid. Dit komt door de enorme hoeveelheid hyaluronzuur die in het serum zit. De meeste testers vonden de geur erg aangenaam. Ook de samenstelling is optimaal: het is niet te vloeibaar, zodat het gemakkelijk op de huid en decolleté kan worden aangebracht.

2 .
4.4/5

SatinNaturel BIO Hyaluronzuur Serum

Helaas was het net niet genoeg voor de eerste plaats. De reden hiervoor zijn enkele nadelen, die we hier voor u op een rijtje zetten.

Prijs: €36,97

Platz
3 .
3.7/5

Het serum van Baie Botanique “Rose Renew”

Helaas was het net niet genoeg voor de tweede plaats. De reden hiervoor zijn enkele nadelen, die we hier voor u op een rijtje zetten.

Prijs: €32,-

Platz
4 .
3/5

Ultimate Hyaluronic Penta Complex

Helaas kreeg dit product in onze vergelijking een lagere plaats toebedeeld i.v.m. de slechtere werking.

Prijs: €39,90

Platz
5 .
2.5/5

Het serum van Bioniva

Helaas krijgt dit product vanwege zijn slechte werking slechts een lage plaats in onze vergelijking.

Prijs: €19,95

Platz
6 .
2.3/5

Vichy Liftactiv Hyalu Masker Gezichtsmasker – Crème

Prijs: €26,52

 
Nederlandse Productvergelijker
Logo