De Grote Krultang Test 2024


We hebben de meest populaire producten getest en beoordeeld op prijs, kwaliteit en prestatie. Hier vindt u een lijst met de voor- en nadelen, evenals dé winnaar van de test.

 

De Grote Krultang Test 2024


We hebben de meest populaire producten getest en beoordeeld op prijs, kwaliteit en prestatie. Hier vindt u een lijst met de voor- en nadelen, evenals dé winnaar van de test.

 

1 .
5/5

De krultang van KU2 Cosmetics heeft overduidelijk gewonnen op het gebied van prestatie en prijs en behaalt daarmee de eerste plaats in onze test.

Prijs: €129,-
 

Testresultaten: Meerdere weken dagelijks getest met een meer dan bevredigend resultaat.

 

We hebben 10 vrouwen met verschillende haarlengtes en -eigenschappen de opdracht gegeven om de krultang van KU2 Cosmetics te testen. Zonder enige uitzondering waren alle deelnemers zeer tevreden over dit product. Om deze reden geven we dit product de eerste plaats. Lees onze recensie:

 

Stylingresultaat: Onze testers waren meer dan tevreden over het stylingresultaat. Zowel lang als korter haar (bob-lengte) is gemakkelijk te verwerken met deze krultang. De krullen worden gelijkmatig en laten – dankzij de geïntegreerde ionentechnologie – een zijdezacht gevoel achter. Zelfs dikker haar was geen probleem voor dit product. Een pluspunt is dat de krul begint waar de tang wordt aangebracht. Bij andere producten wordt het haar bovenop vaak recht gelaten en alleen aan de uiteinden gekruld.

 

Productgebruik: We waren vooral onder de indruk van de eenvoudige bediening van de krultang. Het gebruik vereist nauwelijks oefening en is zeer eenvoudig. Ook is er vrijwel geen risico op brandwonden, omdat het handvat geen enkele reden geeft om in de buurt van de verwarmde delen te komen. In tegenstelling tot andere geautomatiseerde krultangen trekt deze helemaal niet aan het haar. De draaibeweging is zacht en kan op elk moment worden gestopt door de knop los te laten.

 

Wordt het haar beschadigd door de hitte? Nee. Door het haar voorzichtig om de krultang te wikkelen, worden de haarlokken met zeer weinig druk tegen het verwarmingsoppervlak gedrukt. Dit zal het haar niet beschadigen. Vanuit ons oogpunt is langdurig gebruik van dit product volledig onschadelijk.

 

Gebruiksaanwijzing: Neem een ongeveer 3 cm dikke haarlok en plaats deze achter het zilvergemarkeerde gripdeel, omdat deze iets dikker is (of dichter bij de verwarmingsdelen) en de haarlok vrijwel vasthoudt. Vervolgens drukt u eenvoudig op één van de twee knopjes (afhankelijk van in welke richting u de krul wilt stylen) aan de voorkant om het draaimechanisme van de gripdelen te starten. Afhankelijk van hoe intens de krul moet zijn, kan de streng tot 5 seconden in deze positie worden gehouden. Vervolgens kan de krultang eenvoudig in verticale richting naar beneden worden getrokken.

 

Effecten op het haar: De krultang beschikt over een intelligente temperatuurregelaar, die automatisch de juiste temperatuur voor uw haar aanneemt, waardoor het haar niet verbrandt. De krultang geeft tijdens gebruik ook negatieve ionen af, die uw haar beschermen tegen statische elektriciteit en zorgen voor een zijdezacht gevoel. De haarlokken worden niet vastgeknepen, waardoor de haren niet zullen breken.

 

Gebruiksduur: Onze testers hadden maximaal 5-15 minuten nodig om al hun haar te stylen.

 

Opwarmtijd: ongeveer 30 seconden

 

Garantie: We waren zeer tevreden, maar wilden toch de garantievoorwaarden testen. Hiervoor hebben we het product kort voor het einde van de 30-dagen-periode aan het bedrijf geretourneerd. We kregen zonder enige problemen het volledige bedrag teruggestort. Goede service!

2 .
4.4/5

GHD - Curve®

De krultang van GHD is populair en doet redelijk wat hij moet doen, maar is helaas te duur en wordt onaangenaam warm. Dit kan het haar op den duur beschadigen.

Prijs: €262,83

Platz
3 .
3.7/5

Philips Automatische Krultang

  Helaas was deze krultang alleen genoeg voor de 3e plaats. De reden hiervoor zijn de volgende nadelen:  

Prijs: €99,99

Platz
4 .
3/5

Remington Krultang Keratin Protect

Helaas heeft dit product ons niet kunnen overtuigen. Het is goedkoop in vergelijking met andere krultangen, maar het levert geen goed resultaat op.
 
Prijs: €33,00
Platz
5 .
2.5/5

BONAIER Krultang, set met 5 in 1 LCD-display

Helaas kwam deze krultang pas op de laatste plaats in onze vergelijking. Goedkoop is in dit geval duurkoop, het komt het haar niet ten goede.

Prijs: €48,45

Nederlandse Productvergelijker
Logo