De 10 Beste Kussens Tegen Nekklachten van 2024

Nekklachten zijn bijzonder vervelend. Je hebt er de hele dag (en vaak ook nacht) last van, wat je stemming aardig zal beïnvloeden. Gelukkig kun je er iets aan doen, in de vorm van een kussen voor nekklachten, ook wel het “orthopedisch kussen” of het “ergonomisch kussen” genoemd. Nekklachten met een kussen voorkomen: is dat mogelijk? Helemaal voorkomen misschien niet altijd, maar het verminderen van nekklachten ligt wel degelijk binnen de mogelijkheden.

1 .
5/5

Dit ergonomische hoofdkussen van Ergolex doet wonderen voor de nek- rug en schouderklachten! Omdat dit kussen aan iedere kant een verschillende nekrol hoogte heeft, kun je zelf uit een hoge of lage houding kiezen. Dit materiaal vormt geheel naar het lichaam, wat weer voor een optimale drukverlichting zorgt.

2 .
4.3/5

Het Versnipperd Traagschuim Hoofdkussen van CozySense. Dit hoofdkussen zorgt zeker voor een betere nachtrust. Dit kussen past zich gemakkelijk aan naar jouw wensen. Je kunt traagschuimdelen van het kussen eruit halen of er extra bij stoppen.

3 .
4/5

Dit ergonomische bamboe traagschuim kussen van Hypnia is geschikt voor elk lichaamstype een slaaphouding. Daarbij kies je zelf welke hoogte jouw natuurlijke slaaphouding ondersteund, door de 3 verwijderbare schuimlagen. Deze traagschuim lagen zorgen voor een uitstekende drukverdeling, dichtheid en ondersteuning

Daarbij heeft dit traagschuim kussen een ingewerkte verkoelende kant, waarbij de tijk van bamboevezel helpt vocht te absorberen en afvoeren. Hierdoor blijft het kussen comfortabel en hygiënisch.

Hypnia is een nieuwe speler in de markt waar wij bij Slaapwijsheid groot fan van zijn. Hierom hebben wij speciaal voor onze lezers een -5% kortingscode ontvangen voor de hele maand maart!

4 .
3.5/5

Het Calmzy verstelbare hoofdkussen beloofd de perfecte ondersteuning voor je nek, ongeacht buik- rug of zijslaper. Dit hoofdkussen is volledig aanpasbaar om jouw manier van slapen te ondersteunen.We kunnen je bijna gegaranderen dat je comfortabel slaapt, omdat dit het enige kussen is dat op een gebruiksvriendelijke manier op je afgestemd kan worden. Geschikt voor buik- rug- en zijslapers.

5 .
3.5/5

Derila Kussen Bovendien zeggen de producenten van dit product dat de hoogte van het Derila-kussen het de beste keuze maakt voor degenen die ’s nachts slapen. Derila Pillow maakt gebruik van traagschuimtechnologie om de hoofdpijn en pijn te verlichten waar veel mensen ’s nachts last van hebben.

6 .
3.5/5

Het Dromer V2 kussen van HealthyPeople zorgt voor de juiste ondersteuning van het lichaam tijdens de nachtrust, waarbij je hoofd in een lijn ligt met je wervelkolom. De innovatieve vorm van dit ergonomische kussen elimineert hierdoor nekklachten en voorkomt wervelpijn. Verder verminderen de wigvormige zijkanten de kans op snurken. Doordat je de nek niet te ver kan draaien, wordt de luchtstroom in de luchtpijp vergroot en gaat ademen makkelijker

8 .
3.4/5

Het kussen vormt zich door het traagschuim naar je favoriete lighouding, en past zich dus aan op jouw slaapgewoonten. Daarnaast helpt dis kussen als je last hebt van rug-, nek- of hoofdpijn. Dit kussen heeft daarnaast nog talloze voordelen.

7 .
5/5

Dit luxe verstelbare boxkussen van LILLA 24 is ideaal voor zowel zij-, rus- als buikslapers. Het kussen is gemaakt van Javaans kapok wat zowel stevig als zacht aanvoelt. Tevens is dit materiaal zeer geschikt voor verschillende temperaturen, hierdoor kan je het kussen het hele jaar door gebruiken. De box vorm van het kussen zal je helpen van je nekklachten af te komen. Als je binnen 30 dagen toch niet tevreden bent, dan krijg je gewoon je geld terug! 

9 .
3.3/5

Dit Mikoala orthopedische traagschuim hoofdkussen is ontwikkeld door fysio- en manueel therapeut met meer dan 20 jaar ervaring! Het exemplaar voorkomt en vermindert bewezen nekklachten en hoofdpijn. Het kussen is vormvast, gemaakt van traagschuim en kan geleverd worden met een heerlijk lichaamskussen.

10 .
3/5

Het LILLA24 kussen van Impora is de perfecte keuze wanneer je een kwalitatief hoogwaardig kussen zoekt, maar iets minder uit wilt geven. LILLA24 is geschikt voor ieder slaaptype en heeft een gangbare afmeting. Verder heeft Impora een 100% tevredenheidsgarantie en wordt geleverd met 2 stuks in de verpakking. Perfect!

Nederlandse Productvergelijker
Logo