De Grote Stijltang Test

We hebben meer dan 30 producten vergeleken en getest. U kunt hier de resultaten van de meest populaire producten bekijken.

De Grote Stijltang Test

We hebben meer dan 30 producten vergeleken en getest. U kunt hier de resultaten van de meest populaire producten bekijken.

1 .
5/5

Het serum van KU2 Cosmetics won op de meeste punten en behaalde daarmee de eerste plaats van deze test. 

 

Prijs: €69,-

 

De stijltang van KU2 Cosmetics stelt echt nieuwe normen. Vakmanschap, kwaliteit, ontwerp, duurzaamheid, technologie of prijs/prestatie.

 

Onze test met stijltangen is dit jaar echt uitgebreid, want deze markt is zeer groot en zeer concurrerend. Tegenwoordig zijn we gewend om enkele honderden euro’s te betalen voor high-end stijltangen – het is anders met KU2 Cosmetics. Deze stijltang won in al onze testgebieden en wordt bovendien aangeboden voor een goede prijs.

 

Kwaliteit en coating: KU2 Cosmetics gebruikt een zeldzame en zelfontwikkelde coating op de verwarmingsplaten. We waren echt verrast door het feit dat het haar van onze testpersonen zelfs bij de hoogste temperatuurinstellingen geen schade opliep. Natuurlijk hebben we ook dit product aan onze beproefde kwaliteitstest onderworpen: We lieten de stijltang aan en bewogen hem dagenlang om er zeker van te zijn dat hij niet automatisch uitging. Het resultaat is verbluffend. Het blijft perfect werken en gaat niet kapot, zelfs niet bij intensief gebruik. De meeste geteste stijltangen gingen al na een paar weken kapot. De KU2 Cosmetics stijltang werkt nog steeds alsof hij nieuw is, zelfs na maanden!

 

Krullen stylen: Met de stijltang van KU2 heb je een echt perfect gereedschap voor het stylen van je krullen. Door de ronde vorm kunt u prachtige krullen maken zonder uw haar te beschadigen. Krullen blijven ook heel lang mooi met behulp van dit apparaat.

 

Straightening: Dankzij de gelijkmatige verdeling van de warmte op de verwarmingsplaten (we konden dit trouwens bevestigen met een infraroodtest), werd het haar van onze testpersonen echt gelijkmatig en optimaal straightened. Zelfs voor mensen met natuurlijke krullen was het resultaat uitstekend.

 

Shine: Wat ons aanvankelijk verbaasde, bleek een geweldig neveneffect te zijn. Het steil maken van het haar met de steiltang van KU2 Cosmetics gaf het haar van onze testpersonen een heel speciale glans en een heerlijk glad gevoel.

 

Duurzaamheid: De langdurige gladheid van het haar is bijzonder opvallend. Zelfs na meer dan 20 uur gebruik van de stijltang was het haar van onze proefpersonen nog steil.

Hoe snel warmt het toestel op? Volgens onze metingen wordt de maximale bedrijfstemperatuur na ongeveer 30 seconden bereikt.


Wordt de behuizing te heet tijdens het gebruik? Natuurlijk wordt de stijltang na langdurig gebruik een beetje warm rond de behuizing, wat in principe onvermijdelijk is. U kunt het echter nog steeds zonder problemen gebruiken.

 

Service / 30 dagen geld-terug-garantie: KU2 Cosmetics biedt een uitstekende service. U kunt het apparaat 30 dagen uitproberen en als het u niet bevalt of u niet tevreden bent, kunt u het gewoon terugsturen en krijgt u uw volledige betaling terug.

 

2 .
4.4/5

Remington S9001 Hydraluxe Pro Stijltang

 

 

Helaas was het net niet genoeg voor de eerste plaats. De reden hiervoor zijn

enkele nadelen, die we hier voor u op een rijtje zetten.

Prijs: €105,00

 

 

Platz
3 .
3.7/5

BaByliss Pro

Helaas was het net niet genoeg voor de tweede plaats. De reden hiervoor zijn enkele nadelen, die we hier voor u op een rijtje zetten.

Prijs: €83,12

 

Platz
4 .
3/5

GHD - Styler Gold®

Helaas was het slechts genoeg voor de 4e plaats. De reden hiervoor zijn de nadelen, die wij hier op een rijtje zetten.
 
Prijs: €280,02
Platz
5 .
2.5/5

Philips Stijltang MoistureProtect

Helaas was het slechts genoeg voor de 5e plaats. De reden hiervoor zijn de nadelen, die wij hier op een rijtje zetten.

Prijs: €59,99

Nederlandse Productvergelijker
Logo