Tandenbleker - de Test

Welke tandenbleker werkt het beste? Wij hebben de TOP 5 producten voor het bleken van tanden voor u opgesteld en getest. Veel plezier met lezen!

Tandenbleker - de Test

Welke tandenbleker werkt het beste? Wij hebben de TOP 5 producten voor het bleken van tanden voor u opgesteld en getest.

Veel plezier met lezen!

1 .
5/5

Prijs: Nu in de aanbieding voor €57,- i.p.v. €149,-

 

7 dagen gebruik – bleekgel met UV-licht en bijpassende spalk – tanden 10 niveaus witter – resultaten blijven maandenlang behouden – onze duidelijke winnaar in deze test!

Onze proefpersonen merkten al na de eerste toepassing geweldige resultaten:

 

De tandenbleekset voor thuis van KU2 Cosmetics is een buitengewoon tandenbleekproduct. Zelfs maanden na het eerste gebruik bleven de tanden van onze proefpersonen gelijkmatig wit en licht. Lees meer in onze testrapportage.

 

Waarom staat dit product op de eerste plaats?

 

Hier zijn verschillende redenen voor te noemen. Allereerst had de tandenbleekset van KU2 het beste effect in onze test. In tegenstelling tot andere tandbleekmiddelen worden in dit product alleen natuurlijke ingrediënten verwerkt. Uw tanden en tandglazuur worden dus niet beschadigd tijdens het gebruik. De prijs van het product is extreem laag, zeker voor een product met een dergelijk effect. Vergelijkbare producten of bezoeken aan de tandarts voor het bleken van tanden kosten meestal enkele honderden euro’s.

 

Waar bestaat de KU2 Cosmetics tandenbleekset uit?

 

1 x LED UV-licht, 1 x gelspalk, 3 x gelspuit, 1 x handleiding, 1 x kleurenschaal

 

Hoe lang wordt het product gebruikt en hoe lang houdt het resultaat aan?

 

Het product wordt gedurende 7 dagen 1x daags gebruikt. Na de behandeling worden de tanden tot wel 10 niveaus witter. Het resultaat is enkele maanden na de eerste toepassing nog steeds duidelijk zichtbaar.

 

Hoe wordt de KU2 Tandenbleekset gebruikt?

 

Zeer gemakkelijk in gebruik: doe wat gel in de daarvoor bestemde spalk. Sluit vervolgens de spalk aan op de LED-lamp, schakel deze in en steek de spalk in uw mond. Laat de gel gedurende 15 minuten inwerken met het licht. Herhaal dit proces 7 dagen achtereenvolgens. De resultaten zijn buitengewoon.

 

Dag 1: De eerste toepassing en verdraagzaamheid

 

Zoals bij de meeste van onze tests, omvatte deze test proefpersonen van beide geslachten en alle leeftijden. Het resultaat van de eerste toepassing was echt geweldig. Zonder enige uitzondering gaven alle producttesters aan een uitstekend resultaat voor de helderheid van de tanden waar te nemen. Bij de helft van onze testers werden de tanden zelfs 5 niveaus lichter.

 

Dag 7: De toepassingsperiode is voorbij – wat zijn de resultaten?

 

KU2 Cosmetics belooft tanden die tot 10 niveaus lichter worden. Met de meegeleverde kleurenschaal konden we de verandering in helderheidsniveau meten. Gemiddeld werden de tanden van onze proefpersonen 9 niveaus lichter. Een fantastisch resultaat!

2 .
4.4/5

Whitesensation voordeelpakket

Prijs: €79,95

Platz
3 .
3.7/5

Tandenbleekset, RENPHO 16 LED-tandenbleekset Professional (4 ml)

Prijs: €31,99

Platz
4 .
3/5

Premium tandenbleekset met geactiveerde houtskool

Prijs: €29,99

Platz
5 .
2.5/5

mysmile tandenbleekset

Prijs: €25,99

Nederlandse Productvergelijker
Logo